Вместо коментар: Гласувайте за Еврофермер на годината!

По традиция в началото на декември ви даваме възможност да изберете Еврофермер на годината в едноименния конкурс на сп.„Агробизнесът“. За приза са номинирани хора от земеделския бранш, които въпреки трудностите продължават напред и през ум не им минава да се откажат от земята. По пътя напред и нагоре срещат трудности, борят се с бюрокрацията, преодоляват времето и климата, прескачат препятствия. За всеки от тях през годината сме ви разказали на страниците на списанието. Сега е време вие да изберете вашия наш фаворит.
Какво трябва да направите? Лесно е, влезте в www.agrobusiness.bg, вижте номинациите и гласувайте. Така ще определите кой ще бъде Еврофермер на годината. Краен срок – 10 януари 2019.
…По време на печата на този брой на списанието в Брюксел ще се проведе журналистическият семинар на Ag-Press.eu, който ще разисква етапа на развитие на предложенията на ЕК за нова ОСП. И „Агробизнесът“ ще бъде там и ще ви донесе последни новини директно от Европейската комисия. Ще има и интер­вю с Фил Хоган, еврокомисар по земеделие и развитие на селските райони.

Агрополитиката

8.9% е ръстът в земеделският сектор през миналата година

8.9% е ръстът в земеделският сектор през миналата година

Земеделският сектор става все по-привлекателен, заяви министърът на земеделието и...

Пазари, борси, цени

10% от стойността на всяка закуска е електрическа енергия

10% от стойността на всяка закуска е електрическа енергия

Поскъпване на основните стоки и храни заради по-високите цени на тока за бизнеса прогнозират...

Хранителна индустрия

„Белла България“ направи дарение на Тракийския университет в Ямбол

„Белла България“ направи дарение на Тракийския университет в Ямбол

„Белла България“ направи дарение на Тракийския университет в град Ямбол.  Студентите във факултета по...

За нас

"Агробизнесът" е месечно луксозно издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.

Галерия