Вместо коментар: Гласувайте за Еврофермер на годината!

По традиция в началото на декември ви даваме възможност да изберете Еврофермер на годината в едноименния конкурс на сп.„Агробизнесът“. За приза са номинирани хора от земеделския бранш, които въпреки трудностите продължават напред и през ум не им минава да се откажат от земята. По пътя напред и нагоре срещат трудности, борят се с бюрокрацията, преодоляват времето и климата, прескачат препятствия. За всеки от тях през годината сме ви разказали на страниците на списанието. Сега е време вие да изберете вашия наш фаворит.
Какво трябва да направите? Лесно е, влезте в www.agrobusiness.bg, вижте номинациите и гласувайте. Така ще определите кой ще бъде Еврофермер на годината. Краен срок – 10 януари 2019.
…По време на печата на този брой на списанието в Брюксел ще се проведе журналистическият семинар на Ag-Press.eu, който ще разисква етапа на развитие на предложенията на ЕК за нова ОСП. И „Агробизнесът“ ще бъде там и ще ви донесе последни новини директно от Европейската комисия. Ще има и интер­вю с Фил Хоган, еврокомисар по земеделие и развитие на селските райони.

Пазари, борси, цени

Шпек „Бургас“ бе отличен със  златен медал на „Месомания“

Шпек „Бургас“ бе отличен със златен медал на „Месомания“

Шпек „Бургас“, традиционен продукт от серията на марка „Орехите“, бе отличен със  златен медал...

Хранителна индустрия

ЕК одобри схема „Помощ за инвестиции за изграждане на мини мандри”

ЕК одобри схема „Помощ за инвестиции за изграждане на мини мандри”

Европейската комисия одобри схема за държавна помощ „Помощ за инвестиции за изграждане на мини...

За нас

"Агробизнесът" е месечно луксозно издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.

Галерия