Синджента България стартира специализиран YouTube канал за зеленчукови семена

 Syngenta Зеленчукови Семена е името на новия специализиран YouTube канал на Синджента за България. Следвайки мисията си да осигуряват на производителите не само качествени семена, а и подкрепа за щадящо и ефективно земеделие, от Синджента ще предоставят допълнителна видео информация на български език.

Целта на канала е директна комуникация със зеленчукопроизводителите по проблеми, които са пряко свързани с дейността им. Видео материалите в канала отговарят на въпроси относно отглеждането на зеленчуци с конкретни насоки и съвети.

YouTube каналът, който голяма част от българските производители вече познават, Syngenta Bulgaria остава основният канал на компанията за страната. В него ще продължава да се публикува информация за зеленчукови култури, но фокусът ще бъде върху новостите в сферата. В новия канал, от друга страна, освен актуални материали за нови продукти, ще се публикуват и много по-подробни и обяснителни видеа.

Темите включват въпроси и отговори за успешно производство, съвети за оптимален добив, мнения, споделени от производителите, както и отразяване на събития и онлайн презентации.

Зеленчукопроизводителите могат да очакват редовно публикуване на видео материали по темите. Добре дошли са да се абонират за HYPERLINK "https://www.youtube.com/channel/UCyf-n_vRSXeMkcfcWogK04A" канала, за да не изпускат новини и ценни насоки.

Допълнителна информация за ефективно зеленчукопроизводство може да бъде намерена и в HYPERLINK "https://www.syngenta.bg/vegetable/saveti" блога на Синджента.

 За Syngenta в България

В сегашната си форма Синджента е сравнително нова компания, но историята ? датира от почти 250 години. Като приемник на Циба Гайги, Циба, ICI, Зенека и Новартис, Синджента със своето трайно присъствие, дава значим принос в развитието на земеделието в България от втората половина на XX век до днес. През 2008 г. фирмата основа своя собствена организация в България – Синджента България ЕООД. Днес Синджента е неразделна част от формулата за успешно и устойчиво земеделие в България с постоянно развиващо се портфолио и набор от иновативни продукти.

Екипът на Синджента в България и по света постоянно е в помощ на производителите както с качествени продукти, така и с експертни съвети и техническа помощ.

 

 

 

 

 

 

_

Законът, Агрополитиката, Говори Брюксел

ЕС удължава използването на ковид сертификатите, заради увеличаване на броя на заразените

ЕС удължава използването на ковид сертификатите, заради увеличаване на броя на заразените

Вторник, 28 Юни 2022

Страните от Европейския съюз одобриха удължаването на правилата за ковид сертификатите с една година...

Агротехника, Животновъдство, Растителна защита

Заместник-министър Христанов: Правим постоянна проверка на място на всяка сеч в гората

Заместник-министър Христанов: Правим постоянна проверка на място на всяка сеч в гората

Понеделник, 30 Май 2022

„Имаме възможност и правим проверка на място на всяка сеч в гората. Аз съм...

Реколта, Пазари, Цени

Министър Иван Иванов: Очертава се добра година за реколтата от пшеница

Министър Иван Иванов: Очертава се добра година за реколтата от пшеница

Вторник, 28 Юни 2022

Заедно със земеделския сектор постигнахме целта - всяко домакинство да има хляб на достъпна...

Инвестиции, Финансиране, Застраховки

  Министър Иванов към земеделците в Садово: Държавата застава зад вас

Министър Иванов към земеделците в Садово: Държавата застава зад вас

Вторник, 07 Юни 2022

„Държавата застава зад вас. Всички пострадали земеделци ще получат обезщетение. Осигуряваме допълнителни 300 млн....

Иновации, Обучение, Агросвят

Устойчивото развитие на селските райони е свързано с подобряване на инфраструктурата и научната дейност

Устойчивото развитие на селските райони е свързано с подобряване на инфраструктурата и научната дейност

Вторник, 21 Юни 2022

Устойчивото социално-икономическо развитие на селските райони е свързано с подобряване на съществуващата инфраструктура, качеството...


Наши партньори

За нас

"Агробизнесът" е издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.