SPACE 2023 : УЧАСТИЕ НА ВИСОКО НИВО И ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО СЪДЪРЖАНИЕ

SPACE 2023 ще се проведе от 12 до 14 септември в изложбения център в Рен,Франция.Това 37-мо издание на SPACE ще бъде посветено на динамиката на животновъдството и отново ще бъде основен акцент в новия селскостопански сезон.

SPACE 2023 се подготвя в контекста на нарастващите разходи за енергия, обновяването на поколенията, безпрецедентно високите цени на селскостопанските продукти и изменението на климата. В такава променяща се среда и пред лицето на структурните промени в нашия селскостопански сектор, SPACE се превръща във все по-важно събитие за всички професионалисти за събиране на информация, обмен на идеи и намиране на нови синергии, за да продължим да развиваме и адаптираме животновъдството в регионите на Западна Франция.

Международният контекст също се развива значително. Войната в Украйна оказа силно влияние върху селскостопанската политика на страните, които са зависими от украинските и руските доставки. Въпросът за продоволствения суверенитет стана ключов за много страни и особено за развиващите се страни. Нашите компании и организации са добре подготвени да се позиционират на тези пазари. Международният обхват на SPACE, който посреща повече от 120 страни всяка година тук в Рен, е ясна демонстрация на способността ни да предлагаме решения на това глобално хранително предизвикателство. Очаква се и тази година да присъстват много делегации от цял свят, по-специално от Европа, Близкия изток и, разбира се, Западна и Централна Африка

 

Агротехника, Животновъдство, Растителна защита

БАТА АГРО 2024:   216 фирми на 36 000 кв.м

БАТА АГРО 2024: 216 фирми на 36 000 кв.м

Вторник, 14 Май 2024

На 13 май на Летище Стара Загора беше открито Шестнадесетото издание на Специализираното изложение...

Компании, Събития, Анализи

Девет милиона еврофермери хранят  Европейския съюз и  много страни извън него

Девет милиона еврофермери хранят Европейския съюз и много страни извън него

Четвъртък, 20 Юни 2024

В края на май 35 журналисти от различни страни на Европейския съюз участваха в...

Реколта, Пазари, Цени

Площите с ягодови насаждения в община Кричим са се увеличили с близо 20 %

Площите с ягодови насаждения в община Кричим са се увеличили с близо 20 %

Неделя, 12 Май 2024

„Площите с ягодови насаждения в община Кричим са се увеличили с близо 20 %...

Иновации, Обучение, Агросвят

ЗАЩИТА ОТ ЗАМРЪЗВАНЕ: 2 ГРАДУСА ПОВЕЧЕ С ПАРАВАНИ ARRIGONI

ЗАЩИТА ОТ ЗАМРЪЗВАНЕ: 2 ГРАДУСА ПОВЕЧЕ С ПАРАВАНИ ARRIGONI

Сряда, 10 Април 2024

Arrigoni предлага разнообразна гама от иновативни продукти за смекчаване на ниските температури, способни да...


Наши партньори

За нас

"Агробизнесът" е издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.