AGRIMIR - Technology for agriculture... The future of farming...

AGRIMIR MAKINA е една от водещите турски фирми в производство, разпространение и износ на селскостопански машини, регистрирани с търговска марка AGRIMIR Ltd по целия свят. Започнала дейността си в отрасъла през 1995 г., днес фирмата работи със100 служители в производството на площ 20 000 м², от които 10 000 м2 са закрита.
AGRIMIR произвежда пълната гама  почвообработващи и засяващи  машини:
> плугове, култиватори, фрези,
дискови брани, валяци, продълбочители, сеялки за слети и за окопни култури
и сеялки за директна сеитба
> техника за зеленчукопроизводство
> пръскачки и тороразпръсквачки
> силажокомбайни, ремаркета и техника за зелена линия.

Машините са проектирани по технологии за висока производителност и са изработени от качествени материали за висока устойчивост, подходящи за работа във всички почвени условия. Производството е с модерни CNC, лазерни и плазмени машини за рязане, механични и хидравлични преси и роботизирани технологии за заваряване.
AGRIMIR продуктите се изнасят в повече
от 30 страни в Европа, в Азия, на
Балканите, в Близкия изток и в Африка.

RIMEX TEHNOLOGIES официален представител за България www.rimex.bg
София, ул. Христо Чернопеев № 1 • тел.: 0879 999 990, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Agrimir е техниката за фамилното стопанство

Мнението е на Пламен Петров, специалист по агротехника във фирма Римекс Технолоджийс, вносител на  за България
Пламен Петров е от Враца и работи в търговско-сервизната база  на компанията край Борован. Търговски представител е и обикаля целия Северозапад. Среща се със земеделски производители от Тимок до Вит. В неговия район са фермерите от Видин до Плевен включително. За да ги обиколи, на месец може да мине и 5000 километра.
- Това, че съм завършил Техническия университет в Русе, много ми помага. С годините съм придобил инюх, имам интуиция, но и полагам доста усилия, за да се справя със задачите.Познавам добре цялата гама машини, които Римекс Технолоджийс предлага на пазара. И се старая да намеря техниката, която примерно Иван търси за неговото стопанство от 5000 декара. А ние имаме какво да му предложим, защото аз, подкрепен от целия екип,се стремя да удовлетворя желанието му.
Целевата група на Пламен са малките земеделци, чийто брой е доста голям за разлика от битуващото мнение. Те оцеляват, но срещат известни трудности. Основната е, чене разполагат с толкова много средства и не могат да си позволят новите машини. А съвременните струват повече пари. Често се случва дребните земеделци да гледат какво правят големите – като в поговорката за жабата, която видяла, че подковават коня и тя вдигнала крак. Пък те наистина имат нужда, защото големите са понакупили техника, обновяват я периодично, показват наблюденията на Петров.
- Затова се старая да ориентирам моите хора към производители от ниския ценови клас, но предлагащи наистина добро качество. Отличен пример в това отношение е турската фирма , която произвежда всякакви почвообработващи и изсяващи машини. Производството е насочено към малките и средните земеделски стопанства. Новият бранд вече е в портфолиото на Римекс Технолоджийс. Машините на са наистинакачествени, имат две години гаранция, надеждни са, признати са навсякъде.

Пазари, борси, цени

Розовият домат – царят на българските  зеленчуци

Розовият домат – царят на българските зеленчуци

Фестивал на розовия домат се проведе за втора поредна година в София. Събитието е...

Хранителна индустрия

Приключи последният етап от класирането на проектните предложения по подмярка 4.2

Приключи последният етап от класирането на проектните предложения по подмярка 4.2

Приключи последният етап от предварителното класиране на проектните предложения по подмярка 4.2. „Инвестиции в...

За нас

"Агробизнесът" е месечно луксозно издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.

Галерия