Клеранда – пакет за отличници!

От 15 юли до 15 ноември

6% по-добра цена
66 лв. обратно в бановата ви сметка за всеки пакет за
66 дка

Клеранда® е революционна технология за чисти полета и високи добиви в отглеждането на Clearfield рапица. Единственият вегетационен хербицид със силно почвено и листно действие за най-чисти полета наесен и напролет. Само с едно хербицидно третиране контролирате всички плевели, включително кръстоцветни и власатка.
Какво ви дава Клеранда®?
Клеранда® е революция в рапицата, тъй като с едно третиране контролирате всички плевели, включително и най-трудните. Комбинираното почвено и листно действие на двете активни вещества в хербицида осигурява дълъг и безотказен контрол на плевелите за чист и мощен старт на рапицата през есента и рано напролет.
Клеранда® осигурява различен механизъм на действие бла­годарение на двете си активни съставки. Това е знак за ефикасност срещу плевелите без риск от резистентност. Използването на продукти с една активна съставка създава реална предпоставка за придобиване на устойчивост на плевелите. Силно податливи на резистентност са плевели с по-прост геном като лайка, лисича опашка, врабчови чревца, мак и др. Благодарение на двете си активни вещества, притежаващи различен механизъм на действие и атакуващи плевелите в различен етап от техния метаболизъм, тази опасност при Клеранда® не съществува.
Добавянето на аджуванта ДЕШ е препоръчително, тъй като повишава ефикасността на продукта при студено време и спомага за по-добро прилепване и проникване на активните вещества.
Кои плевели контролира Клеранда®?
Клеранда® осигурява контрол едновременно на житни и широколистни плевели, включително синап, овчарска торбичка, лайка, лепка, самосевки от житни култури, ливадна власатка и невъзможния за контрол при конвенционална рапица паразит синя китка.

Пазари, борси, цени

Розовият домат – царят на българските  зеленчуци

Розовият домат – царят на българските зеленчуци

Фестивал на розовия домат се проведе за втора поредна година в София. Събитието е...

Хранителна индустрия

Приключи последният етап от класирането на проектните предложения по подмярка 4.2

Приключи последният етап от класирането на проектните предложения по подмярка 4.2

Приключи последният етап от предварителното класиране на проектните предложения по подмярка 4.2. „Инвестиции в...

За нас

"Агробизнесът" е месечно луксозно издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.

Галерия