Римекс Технолоджийс е надеждният партньор

Лукаш Кордош, TL Irrigation System Co:

Римекс Технолоджийс е една от най-добрите компании в България. Сигурни сме в това, защото, преди да стъпим на българския пазар, направихме свое проучване и останахме удовлетворени. Убедени сме, че сътрудничеството ни ще е особено плодотворно – не само за двете фирми, но и за клиентите. Все пак напояването е важно за земеделските производители в цял свят и аз съм убеден, че българските фермери също гледат в тази посока. Те добре знаят предимствата на поливните площи. Разликата в количеството добита продукция е значителна.
Ние от TL Irrigation Co сме единствените, които използваме за предвижването на нашите напоителни системи хидравлика, а не електрически мотори. Хидравликата е значително по-удобна и по-лесна за използване и за обслужване. Хидравличната мощност е лесна за разбиране, безопасна, ефективна и икономична. Почти всяка машина, която е от съществено значение за успеха на земеделието, използва хидравлика и всеки производител е много добре запознат с принципите на хидравличното приложение и поддръжка. TL успешно работи в областта на напояването от 55 години и продължава да се развива и в ХХI век. Комбинира хидравликата с новата технология за управление на електронни системи. TL Irrigation Co. се ангажира с непрекъснато подобряване и удовлетвореност на клиентите. осигурява равномерно разпределение на водата или химикалите, което води до несравними резултати в земеделието.  Няма нежелан ефект от неравномерното разпределение на водата, което имат електрически задвижваните системи.

За нас е удоволствие да работим с партньор като Римекс Технолоджийс

Джон Лекти, изпълнителен директор на GrowGreen Австралия :

 Това е солидна компания, доказала че е сигурна, коректна, успешна. Ние сме нова фирма на българския пазар, но благодарение на сътрудничеството с Римекс Технолоджийс успяваме. Погледнете наоколо – реакцията на фермерите, отзовали се на поканата на Марио Лазаров и Румен Лазаров. Стопаните не пренебрегнаха церемонията, въпреки че сега е напрегнато време за тях. А това е атестат за отлична работа. Какво по-добро от това да сме партньори на дружество, известно с изключителния си професионализъм и педантичност. Това е огромен бонус за нас.
Спрямо много други страни, фермите тук са по-малки, но професионализмът на българските стопани е на абсолютно същото равнище като на колегите им от цял свят. И това ни мотивира, да търгуваме тук, да полагаме усилия и да се налагаме успешно на българския пазар. Предлагаме иновативни продукти още от 2012 година, когато за първи път стъпихме тук. Най-важен е резултатът на полето и не само всичката работа която сме свършили с Пловдивския аграрен университет но ние държим нашите продукти да правят нашите клиенти доволни.

Може само да благодарим на Римекс Технолоджийс, че реши да инвестира тук

Михаил Мирковски, Агротрейд СС ООД-Борован:

Търговско-сервизният комплекс на Римекс Технолоджийс безспорно е изключително полезен за нас. Под носа ни е и така ни съкращава времето за реакция в някои трудни ситуации. Така че с една дума – удобно е.
Разчитаме изцяло на екипа, на професионализма на момчетата и на качеството на услугите. Защото те безспорно работят добре и сервизното обслужване е на високо равнище. Още един плюс е добре заредената складова база. Няма да обикаляме страната в търсенето на нужната резервна част, няма да губим дни, докато ни я доставят. Ние имаме нужда и от работните места, които са разкрити тук. Освен това сме убедени, че в търговско-сервизния комплекс ще бъдат наети още хора. Затова може само да благодарим на Римекс Технолоджийс, че реши да инвестира тук.

Базата ни идва на една ръка разстояние

Владимир Христов, Агро Цар Петрово АД:

Доволни сме от този търговско-сервизен център на Римекс Технолоджийс. Намира се на подходящо място, на една ръка разстояние е за стопаните от Северозапада. Огромна помощ е за земеделските производители от този край, защото вече ни се носи славата на втората житница на България.
Центърът предлага техника и инвентар на световно равнище, а това е отлична възможност за фермерите. Съвременните машини пестят време и пари, което е от значение за всички агробизнесмени. Римекс Технолоджийс не просто продава машини, а предлага на земеделци цялостни технологични решения, които намаляват техните разходи, оптимизират работния процес в стопанствата, увеличават продуктивността и печалбата. И тъй като ние се стремим да сме в крак с времето на помощ идва търговско-сервизният комплекс в Борован. Качествените услуги, извършвани тук също е редно да споменем. Сервизното хале е оборудвано отлично. А и обслужването също не бива да бъде пропуснато. Ние от нашата фирма сме изключително доволни от сервиза и от партньорството с Римекс Технолоджийс.

Специалистите в базата са от много висока класа

Пламен Спасов, представител на „Краси” ЕООД-Враца:

Търговско-сервизният център в Борован безспорно е придобивка за всички в региона и в общината, разбира се. Районът е с равнище на безработицата много над средното за страната, а тук се откриват работни места, ще се наемат и още хора.
Специалистите в базата са от класа, предлагат компетентно и качествено обслужване. Екипът действа винаги професионално. За стопаните е важно, че в складовете има голям асортимент резервни части, че в сервиза своевременно ще ремонтират техниката им. Не всички предлагани у нас селскостопански машини имат гарантирано обслужване и то в кратки срокове, каквото осигуряват от Римекс Технолоджийс. А това е от съществена важност по време на кампания, когато не всяка минута, а всяка секунда е ценна и се стараем да изпреварим времето. Ползите са много.

Агрополитиката

VIII годишна научна конференция „Иновации в аграрната наука за ефективно земеделие” се проведе в Шумен

VIII годишна научна конференция „Иновации в аграрната наука за ефективно земеделие” се проведе в Шумен

VIII-та годишна научна конференция с международно участие „Иновации в аграрната...

Пазари, борси, цени

Реколтата от грозде тази година е много добра - и за белите, и за червените сортове

Реколтата от грозде тази година е много добра - и за белите, и за червените сортове

Най-добрата реколта за последните пет години отчитат винопроизводителите. Според бранша всички сортове са с...

Хранителна индустрия

Kамилско мляко с женшен и чипс с вкус на мента са сред новостите на изложението "Ануга"

Kамилско мляко с женшен и чипс с вкус на мента са сред новостите на изложението "Ануга"

Kамилско мляко с женшен и веганска риба тон бяха представени на най-голямото в света...

За нас

"Агробизнесът" е месечно луксозно издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.

Галерия