Римекс Технолоджийс показа нови технологии в земеделието

Новите технологии при пръскачките Tecnoma предизвикаха фурор сред многото земеделски производители от Северозапада, дошли да видят демонстрациите на селскостопанска техника край врачанското село Борован. Те бяха организирани от Римекс Технолоджийс на полето край търговско-сервизната база на компанията. В продажбено-сервизния център стопаните разгледаха телескопични товарачи Merlo, плугове и друга почвообработваща техника с марката ER.MO, високотехнологичните индиректни сеялки на Bednar, машините за минимална обработка на Salford, пълната гама техника за почвообработка, както и сеялки за пролетни и есенни култури на Agrimir.
Фокусът на демонстрацията бяха новите технологии при пръскачките Tecnoma, на които Римекс Технолоджийс е официален представител за България. Те са високопроизводителни, пестят време, разходи, осигуряват комфорт на механизатора. Системата за контрол позволява управление на всички функции на машината. Във всеки момент може да се види на дисплея информация за използваното количество препарат на декар, налягането, скоростта, с която се движи пръскачката.

Агрополитиката

Пазари, борси, цени

Fanaost е най-доброто сирене, отличено  на престижния международен конкурс  World Cheese Awards

Fanaost е най-доброто сирене, отличено на престижния международен конкурс World Cheese Awards

Норвежко сирене от типа Gауда e короновано за най-добро сирене по време на престижния...

Хранителна индустрия

Aгенцията за безопасност на храните спря от разпространение в търговската мрежа спанака с листа от татул

Aгенцията за безопасност на храните спря от разпространение в търговската мрежа спанака с листа от татул

Aгенцията за безопасност на храните  спря от разпространение в търговската мрежа спанака със съмнение,...

За нас

"Агробизнесът" е месечно луксозно издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.

Галерия