Пакетни комбинации за всякакви ситуации от БАСФ

Гъвкавост в избора и изгодни комбинации са новите акценти в оферта 2018 на БАСФ. За поредна година компанията потвърждава, че подкрепя българското земеделие с атрактивни промоционални предложения.
В житни култури предложенията не са сведени до няколко продукта, а възможността за избор на висок клас растителна защита на изгодна цена е валидна за всички. При комбиниране на два или повече продукта за една и съща площ получавате 10% по-ниска цена. Това се отнася за доказаните фунгициди – Танго Супер, Дует Ултра, Озирис, Алегро, Диамант Макс, както и за бъдещето днес в растителната защита – Приаксор. Промоцията в Капало е отново с ваучер, но сумата е вече двойна. При закупуване на 20 л. Капало с друг продукт на БАСФ в житни култури за същите декари получавате 100 лв. обратно във вашия портфейл. Промоцията включва също новия ГОЛЯМ хербицид Биатлон 4Д, както и Дерби Супер Едно, и Палас. Това означава, че вие разполагате с пълната свобода да създадете свои пакети с продукти, които да бъдат индивидуално съобразени с вашите нужди и планираните добиви.
Атрактивните промоционални предложения несъмнено за пореден път доказват защо БАСФ е компанията, която вече 10 години е пазарен лидер. Това несъмнено се дължи на отдадеността за предоставяне на топ продукти на изгодни цени. Производителите, които заложат, на която и да е комбинация от продукти, знаят, че техните посеви ще бъдат по-чисти и по-здрави. Това е първата стъпка в гарантиране на инвестицията, по-успешно управление на риска и поставяне на основата за по-високи добиви и печалби.

Агрополитиката

Румен Порожанов: Посланията от Шестата национална среща на земеделските производители ще отекват във времето

Румен Порожанов: Посланията от Шестата национална среща на земеделските производители ще отекват във времето

Земеделието е водещият бизнес в страна. Министерството на земеделието има...

Пазари, борси, цени

Бял коняк и екзотични напитки са сред изненадите на „Винария 2018“

Бял коняк и екзотични напитки са сред изненадите на „Винария 2018“

Единственият в света бял коняк и екзотични напитки са сред изненадите на  „Винария 2018“....

Хранителна индустрия

Институтът по растителни и генетични ресурси - Садово създаде уникален сорт сусам

Институтът по растителни и генетични ресурси - Садово създаде уникален сорт сусам

Институтът по растителни и генетични ресурси - Садово, създаде уникален сорт сусам, който може...

За нас

"Агробизнесът" е месечно луксозно издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.

Галерия