Yokohama Wine Collection даде висока оценка за вината от серията „Вила Ямбол“ и KABILE

Технолозите на избата се запознаха с най-новите изисквания на японското министерство на здравеопазването, свързани с производството на вина. Yokohama Wine Collection работи с 25 регионални дистрибутора в Япония, през които зареждат традиционната магазинна мрежа и независими специализирани магазини за алкохол.
Според японските бизнесмени предпочитаните за консумация сортове вино в Япония са „Каберне совиньон“ и „Шардоне“, както и „Пино ноар“ от по-високия клас червени вина.
През март тази година, стартира износ на вина от портфолиото на избата, които днес се радват на голям успех в страната на изгряващото слънце. Понастоящем серията „Вила Ямбол“ присъства в над 500 обекта в Япония.
Изпълнителният директор на „Вила Ямбол“ Красимир Аврамов планира да удължи гроздоберната кампания до началото на ноември. Продукцията на „Вила Ямбол“ е добре позната по света, защото избата е от водещите износители на качествени вина в 35 държави от целия свят и на четири континента. Налага се много сериозно в Китай и в САЩ като на американския пазар продуктите й са утвърдени в девет щата, и има планове за влизането на нови.

Пазари, борси, цени

Розовият домат – царят на българските  зеленчуци

Розовият домат – царят на българските зеленчуци

Фестивал на розовия домат се проведе за втора поредна година в София. Събитието е...

Хранителна индустрия

Приключи последният етап от класирането на проектните предложения по подмярка 4.2

Приключи последният етап от класирането на проектните предложения по подмярка 4.2

Приключи последният етап от предварителното класиране на проектните предложения по подмярка 4.2. „Инвестиции в...

За нас

"Агробизнесът" е месечно луксозно издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.

Галерия