“Белла България” внедрява новости в производството на храни в отговор на високите очаквания на потребителите

Основен принцип на „Белла България” е внедряването на новости в производството на храни в отговор на високите очаквания на потребителите в страната и чужбина. Хранителната компания получи сертификат за съответствие с международния стандарт ISO 14001:2015 за управление на околната среда. С този стандарт компанията надгражда приложената вече система за управление за ефективно управление на всички бизнес процеси в съответствие с изискванията на клиента и на приложимите нормативни актове.
 Международният сертификат на „Белла България“ - Системи за управление на околнатра среда - ISO 1400 е получен след проведен сертификационен одит 2017 и успешна оценка на системата за управление на околната среда от „Тюф Норд България“. С внедряването на ISO 14001:2015, „Белла България” усъвършенства механизмите за самоконтрол в бизнес организацията и постига цялостно подобряване на екологичните си показатели.
  „Белла България“ е с внедрени системи за контрол и проследяване на качеството и безопасността НАССР, ISO 9001 и ISO 2200.

Агрополитиката

8.9% е ръстът в земеделският сектор през миналата година

8.9% е ръстът в земеделският сектор през миналата година

Земеделският сектор става все по-привлекателен, заяви министърът на земеделието и...

Пазари, борси, цени

10% от стойността на всяка закуска е електрическа енергия

10% от стойността на всяка закуска е електрическа енергия

Поскъпване на основните стоки и храни заради по-високите цени на тока за бизнеса прогнозират...

Хранителна индустрия

„Белла България“ направи дарение на Тракийския университет в Ямбол

„Белла България“ направи дарение на Тракийския университет в Ямбол

„Белла България“ направи дарение на Тракийския университет в град Ямбол.  Студентите във факултета по...

За нас

"Агробизнесът" е месечно луксозно издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.

Галерия